zondag 1 november 2015

29 oktober 2015

Goedemorgen.
Nog steeds migraine. Toch maak ik even het bed op en zet ik een raam open. Beetje een fris gevoel, aangezien ik nooit kan douchen tijdens een aanval.

Naast dat mijn hoofd uit elkaar lijkt te vallen, voel ik mij ook heel erg smerig.

Gezellig hoor, Meneer T!

Gelukkig is het alweer avond.

En iemand doet hier weer heel erg zijn best om aandacht te krijgen. Morgen Meneer T, morgen.

Truste!

6 opmerkingen:

 1. Och arme jij...
  En niet kunnen douchen tijdens een aanval: dat heb ik ook. En dat voelt inderdaad niet fijn. Vooral als een aanval vele dagen duurt; dan voel je je niet fris. Maar als je je daarna wel weer kan douchen is het geluk extra groot :) Hoop dat je je snel beter voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is een washandje en een bak lauwwarm water geen idee voor je? Beterschap en hopelijk blijft de volgende aanval lang weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap! Lijkt mij zo vervelend migraine hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ga in het donker in de badkuip zitten en de warme stralen zorgen voor verlichting. Die is helaas meteen weer weg op het moment dat ik de kraan dichtdraai. Hoe is het met jouw verantwoordelijkheidsgevoel? Ik heb ontdekt dat bij mij (naast idd makkelijke aanwijsbare periodes als je menstruatie) in tijden van veel verantwoordelijkheid (die ik mezelf aandoe) ik veel meer en eerder migraine krijg.
  Groetjes Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hormonale migraine maar inderdaad ook wel eens migraine veroorzaakt door spanning. En misschien wel zoals je zelf zegt te veel verantwoording.

   Verwijderen