Wat heb je nodig?
Stuk of vier grote zoete aardappelen.
Struikje andijvie.
Peper en zout.
Blok feta.
Zak cashewnoten.
Blik ananas, of nog beter een verse.
Beetje boter of olie om de noten in te bakken.
Aardappels koken tot dat ze zacht zijn.
Ik laat de schil er altijd omheen.
Deze kan je na het koken er echt heel makkelijk vanaf trekken.
Beetje peper door de aardappelen en stampen maar.
Andijvie wassen en snijden.
Feta, ananas en de nootjes in schaaltjes.
Ik heb de noten nog even gebakken met wat olie en zout.
Als de aardappels gestampt zijn, de pan weer terug op het vuur.
Andijvie erdoor.
De inhoud van de schaaltjes doe ik er pas bij als de stamppot op het bord ligt.
Vorige keer had ik alles door elkaar heen gedaan en werd het de volgende dag een beetje bitter.
Eet smakelijk!
Ziet er lekker uit, ga ik ook maken van de week.
BeantwoordenVerwijderenDe stamppot is echt heel erg ok!
BeantwoordenVerwijderenWat ziet dat er lekker uit....ik sla het recept op en ga eens kijken wie ik zover krijg dat ze het voor mij maken :-)
BeantwoordenVerwijderenWoon je een beetje in regio Utrecht?
VerwijderenDan kom ik het je gewoon een keer brengen.
Dat zou super lief zijn, maar Apeldoorn is niet echt in de buurt ben ik bang...maar wat lief van je
BeantwoordenVerwijderenDat koken in schil was ook een goeie tip trouwens
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk! Ik heb de ananas vervangen door peer, was ook lekker.
BeantwoordenVerwijderenIk heb hem gisteren gemaakt, zonder ananas, want warm eten met fruit ligt mij niet zo, maar heerlijk. Goedgekeurd ook door mijn vriend :)
BeantwoordenVerwijderen